Два повезана инцидента у Братунцу уз учешће више лица

22.07.2022 Piše: urednik
Bratunac

Како смо данас добили незваничне информације од суграђана који су се затекли на лицу мјеста, након што је Г.М. покушао да повуче за ухо лице М.Н, дошло је до два инцидента у којима је учествовало више особа. Тим поводом, обратили смо се ПУ Зворник и од њих добили сљедеће Саопштење за јавност.

-Полицијској станици Братунац пријављено је да је данас око 10,15 часова дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране више лица у једном угоститељском објекту у Братунцу. Након наведеног догађаја лица М. Г и Ј. М. ради указивања љекарске помоћи јавила су се у Дом здравља Братунац.

Непосредно након овог догађаја, на тргу у Братунцу долази до новог нарушавања јавног реда и мира, након чега је од стране полицијских службеника ПС Братунац слободе лишено више лица а лице Д. Ж. се јавило у Дом здравља Братунац због задобијених повреда у овом догађају.

О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Тјелесна повреда“, те да полицијски службеници поступе по истом. У току је утврђивање свих чињеница и околности, након чега ће ОЈТ Бијељина бити поднесен извјештај.