Misija "Moguće": Prilika za mlade

25.03.2024 Piše: urednik
Misija Moguće

Traže se studenti i pripravnici koji žele steći prva profesionalna iskustva u Misiji "Moguće" i tako kreirati dokaze o svojim sposobnostima.

Zadaci mogu uključiti pomoć u pripremi edukativnih programa, kreiranju i objavljivanju sadržaja na društvenim mrežama, i prikupljanju relevantnih pitanja i informacija.

Misija "Moguće" je inicijativa kreirana da mladima koji su na početku profesionalnog puta pomogne da pojačaju samopouzdanje, steknu praktična iskustva i pomognu svima oko sebe popraviti raspoloženje.

Priče Misije "Moguće" govore o porukama “mlađima sebi”, sa željom da pričama pobijede naučenu bespomoćnost i pokažu šta je sve moguće. Umjesto da brinemo o problemima, tražimo rješenja.

Misija "Moguće" je inicijativa Nele Kačmarčik - Maduna, iskusne mentorice s više od 25 godina iskustva, uključujući 20 godina UN službe.

Nela svoje znanje, obrazovanje i iskustvo pretvara u mentorske i edukativne programe kako bi svojim klijentima pomogla da donose odluke, steknu iskustva i razviju vještine. Njena Misija Moguće je pomagati mladima da što bolje žive i zarađuju od svoga znanja.

OVDJE se možete prijaviti, a za sve zainteresovane tu je i online radionica 27.3. u 18,00. 

 

Info teksta i fotografije: Misija Moguće