Sarajevo: Otvoren 14. Regionalni sajam poslova

24.10.2023 Piše: urednik
Sajam poslova

 

Svim medijima za objavu

Sarajevo, 24. oktobar 2023.
 

Otvoren je 14. Regionalni sajam poslova!

Najveći virtualni susret poslodavaca i posloprimacadonosi raznovrsnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svim zanimanjima, a za sve posjetioce je - potpuno besplatan!

U svjetlu sve većih ekonomskih izazova i neprestanih promjena na tržištu rada, mnogi građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o pronalasku novih prilika za profesionalni napredak. Jesen, sezona promjene i novih početaka, pruža savršeni okvir za ostvarivanje tih ambicija. U svijetu punom prilika i mogućnosti, sada je pravi  trenutak za "novi početak" i aktivno traženje novog, boljeg ili dodatnog posla!

Bogata i raznovrsna ponuda poslova

Naime, sinoć tačno u ponoć, svoja virtualna vrata širom je otvorio 14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima ikandidatimaza posao!

Od 24. do 31. oktobra posjetioci sajma mogu potpuno besplatno istraživati raznovrsnu ponudu oglasa za slobodna radna mjesta, a na ovogodišnjem sajmu se predstavlja više od 150 kompanija iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, sa 1.000 oglasa za posao!

Sajamorganizira vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Bosni iHercegovini MojPosao.ba, koji je dioAlma Careergrupacije, a u saradnji s partnerima izregije: MojPosao - Hrvatska, Poslovi Infostud – Srbija, Vrabotuvanje – Makedonija, te Deloglasnik – Slovenija.

Sajam traje sedam dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, Regionalni sajam poslova je moguće posjetiti iz udobnosti vlastitog doma, u bilo koje doba dana ili noći.

Na brojnim virtualnim štandovima sve posjetioce očekuju domaćini – uspješni poslodavci iz BiH i regije.Pored bogate ponude poslova, na štandovima se nalaze informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerije fotografija i/ili video prikazi radnog okruženja.

Jednostavna i brza prijava

Prijava na oglas je brza i iznimno jednostavna, a sajam nudi i mogućnost višestruke prijave na oglase za posao.

Zainteresirani kandidati se na oglase mogu prijaviti putem svog MojPosao.ba profila, ali i bez njega. Isto tako, u istom trenutku se mogu prijaviti i na više oglasa, a sve nedoumice kao i prve razgovore s poslodavcima moguće je odraditi putem chata i/ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 ključne kategorije:

  • Trgovina 
  • Tehnologije
  • Financije
  • Usluge

Ove godine na sajmu vas čekaju:Webhelp, Telus International, Valamar, FraGroundFraportGroundGmbH, Onkološki inštitut Ljubljana,  Teleperfomance, Carlsberg, DM, Jysk, GS Tvornica mašina Travnik, Procredit, Phillip Morris , Univerzitetni klinički centar Ljubljana, Maistra, Ribola, Joorney, Konzum plus, GCCL, te mnoge druge kompanije iz regije!

 

Posjeti sajam do 31. oktobra

OVDJE

i otvorite vrata vaše buduće karijere.