Učenici SŠC „Milutin Milanković“ iz Milića pobjednici Mtel APP takmičenja

13.02.2024 Piše: urednik
Učenici iz Milića

Učenici Sergej Kaldesić i Vladimir Erić pod mentorstvom profesora Željka Nikolića i uz saradnju profesora Stefana Berovića, osvojili su prvo mjesto na državnom Mtl APP takmičenju. Po riječima njihovih profesora, ovaj izvanredan uspjeh nije samo rezultat njihovog talenta, već i plod posvećenog rada, upornosti i neumornog truda koji su svi zajedno, kao tim, uložili u istraživanje i usavršavanje svojih vještina u oblasti programiranja i informacionih tehnologija. Njihova izvanredna postignuća nisu se zaustavila na državnom nivou, već su ih odvela na pozornicu regionalnog takmičenja u Beogradu.

Tamo će učenici imati priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost među vrhunskim talentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ovaj uspjeh ne samo da svjedoči o izuzetnosti učenika ove škole, već istovremeno odražava i neizmjernu posvjećenost i inspirativnu podršku koju pružaju profesori Željko i Stefan svojim učenicima. Njihova stručnost i predanost su i te kako doprinijeli ovom veličanstvenom dostignuću.

Izvor: sajt JU SŠC „Milutin Milanković“ Milići