,,After'' - Ljubovija te zove

20.06.2022 Piše: urednik
After Ljubovija

Prenosimo saopštenje koje smo dobili od organizatora ljubovijskog ,,Aftera''.

Drinska regata u Ljuboviji je sigurno jedna od najvećih manifestacija u Srbiji. Održava se svake druge subote u julu mesecu, dugačka je 36 km što je svrstava u najdužu regatu u Evropi. Ove godine Drinska regata u Ljuboviji održaće se 09.jula. Manifestaciju prate mnogobrojni kulturno, zabavni i sportski sadržaji, a jedan od tih sadržaja koji iz godine u godinu privlači sve veću pažnju i sve veći broj posetilaca svakako je festival popularne muzike "After".

"After" se ove godine održava po 6.put (od 06.do 10.jula 2022.) u organizaciji Udruženja građana "Urban Ljubovija". Ljubitelje popularne muzike i ove godine očekuje pravi spektakl, uz neke od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora. Otvaranje festivala zakazano je za sredu 06.jul, kada nastupa Milica Pavlović. Veče će upotpuniti Dj Arsai Dj Boki sa Balkan Show performance. U četvrtak nastupa Lapsus bend, dok je petak rezervisan za grupu Hurricane. U subotu na zatvaranju festivala nastupa Beogradski sindikat uz podršku Dj Nerve-a.

-Naš moto ove godine je "Ljubovija te zove!". Ljubovija te zove da dodješ da posetiš sve njene lepote, da probaš specijalitete našeg kraja, da budeš deo najvećeg karnevala na vodi, da osetiš čistu Drinu i čist vazduh kojim je okružena naša Ljubovija, i naravno da posle svega da dodješ na "After" i budeš deo spektakla. Ove godine smo se potrudili da našoj publici omogućimo kvalitetne izvođače sa bezbroj hitova, i nadamo se da ćemo opravdati očekivanja publike. Kompleti karata su u prodaji sve do početka festivala, dok će se pojedinačne ulaznice prodavati na dan nastupa. Naravno više i informacija možete dobiti putem naših zvaničnih profila na društvenim mrežama. Vidimo se na Afteru!-poručio je Miloš Petrović iz UG "Urban Ljubovija".