БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА „БЕОГРАД – БАЊАЛУКА“ СУТРА ПРОЛАЗИ КРОЗ НАШ ГРАД

18.04.2024 Piše: urednik
Bratunac

Обавјештавамо грађане да ће у петак, 19.04.2024. године, око 13:00 часова кроз нашу општину проћи такмичари бициклистичке трке "Београд - Бањалука". Братунац ће бити први пролазни циљ на другој етапи која стартује у Зворнику, а послије скоро 180 километара завршава у Власеници.

Позивамо вас да се око 12:30 часова у што већем броју окупимо на платоу код семафора (преко пута З маркета) и да заједно поздравимо 175 бициклиста са свих континената. У циљу безбједне реализације трке, припадници Министарства унутрашњих послова ће привремено регулисати саобраћај.

Најављено је етапно заустављање у трајању од по пола сата. Прво ће бити обустављен саобраћај од Братунца према Дрињачи, а потом ће за саобраћај бити затворен магистрални пут Коњевић поље - Братунац. Обустављање ће се вршити у зависности од тога како се учесници трке буду кретали.

Молимо грађане да се наведеног дана, у периоду од 12:30 до 13:30 уздрже од непотребног кретања возилима на подручју општине Братунац, посебно на релацијама Братунац - Дрињача и Братунац - Коњевић поље. Дођите и поздравите бициклистички караван и будите дио међународног пројекта који ће се преносити у 57 земаља свијета.

 

ОПШТИНСКА УПРАВА БРАТУНАЦ