Куљанин спреман пред почетак сезоне

03.08.2022 Piše: urednik
ФК Модрича - Драшко Куљанин

Драшко Куљанин, фудбалер из Братунца, званично је постао нови-стари члан Алфа Модриче, некадашњег шампиона Босне и Херцеговине и Републике Српске. На тај начин се крилни фудбалер вратио у прволигашки фудбал, послије сјајне сезоне у Губеру.

ФК Модрича - Драшко Куљанин

-Након добре сезоне за мене и 26 првенствених голова, одлучио сам да промијеним средину и вратим се у Прву лигу Републике Српске. Било је више понуда, а највеће интересовање су показали прволигаши. На крају сам изабрао повратак у Алфу Модричу, гдје сам већ играо. Одрадио сам добре припреме са екипом и спремни смо за почетак нове сезоне. Екипа је формирана, а можда буде још долазака. Одиграли смо седам пријатељских мечева, гдје сам постигао 4 гола и уписао 4 асистенције. Чека нас дуга полусезона у којој ћемо осим 17 кола имати и куп утакмице. Прво коло је у суботу, на домаћем терену, а противник је Подриње из Јање. Старт је сезоне и желимо да почнемо побједом, док је главни циљ пласман у средини табеле. Физички сам спреман и желим да наставим са головима и асистенцијама да предводим напад Модриче. Надам се да ћемо имати успјешну сезону и да ћу дати битан допринос резултатима тима, а прије свега важно је да ме заобиђу повреде- рекао је за УПСМедиа, Драшко Куљанин.

Куљанин је за Модричу дао 3 гола и имао исто толико асистенција у сезони 2020/2021. Каријеру је почео у Братству, гдје је прошао све млађе селекције, а рођен је 1998. године.

Пише: М.В.