Марко Мркајић: Не плашим се мете коју јавно стављате на моја леђа

25.07.2022 Piše: urednik

Преносимо саопштење које нам је послао предсједник ОО СНСД Братунац, Марко Мркајић.

Поштовани суграђани, обзиром да је мени, мојој породици, а вјероватно и свим неистомишљеницима забрањено коментарисање на порталу Деспотвина, овим путем морам да се обратим јавности поводом срамног текста под називом „ТРАГОВИ И НЕЧОВЈЕШТВО“, а који је објавио интернет портал „ДЕСПОТОВИНА“ и у коме се ја помињем у негативном контексту.

Уредници поратала, посрнуле индивидуе ће измислити и урадити буквално све како би остали на позицијама у општини и наставили да троше општински буџет. Сада те исте индивидуе повезују мене и називају уредником неког портала, а из разлога што сам послао позив пријатељима да запрате наведену страницу, при томе обамањујући јавност да то може урадити само уредник странице. Да су провјерили своје наводе, знали би да то није тачно, али њима је само битно да ољагају моје име и да ми ставе мету на чело!

Да сте ви господо из Деспотовине један дан провели у приватној компанији, сигурно не бисте писали ове небулозе. Мој радни дан често траје и по 12 сати и сигурно имам паметнија посла од тога да пишем блогове и текстове, а посебно са лажних профила и са лажних страница.

Ја све што имам да напишем, ја напишем у своје име, ја све што имам да кажем, ја кажем јавно. Знате ви то, зато сте ме и блокирали на вашој страници. Вас „господо“, Ацо Ћирковићу, Ацо Петровићу и други боли што ја јавно износим оно што други не знају о вама. И што је најважније ја јавно износим истину, а истина је да сте плаћеници општине Братунац и начелника Срђана Ранкића. Плаћени сте сви ви из Деспотовине, портал вам је на буџету и ваш основни задатак је да покушате сачувати свој извор прихода и дискредитовати свакога ко то помене. Не чувате ви Срђана Ранкића, ви чувате себе. А великим дијелом због вас и ваше похлепе Срђан Ранкић је и завршио овако како је завршио.

И још да знате, не плашим се ја мете коју ви јавно стављате на моја леђа. На леђа, јер само тако кварно и умијете! Не плашим се, јер све што сам урадио у животу, урадио сам поштено и честито. Истина је, а ви то знате да ја не зависим и не живим од политике, да не зависим и не живим од буџета и то је нешто што ви не можете промјенити колико год се трудили. Док, за разлику од мене ви итекако зависите и живите од политике и буџета.

Нећу заборавити ни не тако давни разговор када ми је један од вас рекао да сте на ивици да раскинете сарадњу са Срђаном Ранкићем, јер због њега морате да шаљете лажне и искривљене слике у јавност. Због чега то нисте урадили, због буџета, због радних мјеста?

Коме овдје трагови смрде нечовјештвом, то се види. И ако сам било шта слагао, молим Вас да ме тужите.

П.С. Проћи ће и 7. август, проћи ће и опозив, треба нама овдје опет живјети, а са вашим оваквим ставовима, не знам како ћемо.

Марко Мркајић