Olja i Valentina: ,,Potrebna nam je podrška sugrađana''

20.08.2021 Piše: urednik
Olja Babić i Valentina Matić - UPSMedia radio

U radio programu ugostili smo Valentinu Matić i Olju Babić, predstavnice Bratunca u muzičkom takmičenju ,,Ritam Evrope''. Njih možete podržati slanjem poruke ,,pjesma_09'' na broj telefona 091510720 i na taj način im pomoći da ostvare što bolji rezultat. Grad pobjednik će naredne godine ugostiti finale ove manifestacije. Sa Oljom i Valentinom smo razgovarali o njihovim očekivanjima i dosadašnjim aktivnostima.

Pjesma koju izvode je sa Malte i trebala je predstavljati ovu ostrvsku državu na prošlogodišnjoj pjesmi Evrovizije.

- Prvo je bila audicija i nas dvije smo izabrane da predstavljamo Bratunac. Nastupamo sa pjesmom ,,All of my love'' koju izvodi ,,Destiny''. Nekoliko mjeseci smo naporno radile sa koregorafom i muzičkim direktorom. Ni same još uvijek ne znamo kako će to sve zvučati. Glasanje traje do 25. septembra. Pozivamo sugrađane da glasaju za nas, jer nam je potrebna njihova podrška. Želim da istaknem da smo imale punu podršku Opštine za sve što nam je bilo neophodno - rekla je Olja Babić.

Valentina Matić je učestvovala i prošle godine u ovom programu.

Mislim da je malo lakše ove godine, kada smo nas dvije u duetu, u odnosu na prošlu godinu kada nas je bilo tri. Pored vježbanja sa predstavnicima takmičenja, Olja i ja smo se same sastajale i uvježbavale pjesmu. Cilj je za početak da uđemo u Top10 gradova i na taj način se predstavimo na finalnom događaju. Za to nam treba podrška sugrađana. Prošle godine smo po glasovima žirija bile druge, a po glasovima publike poslednje. Sa jednog broja može se poslati neograničen broj poruka - istakla je Valentina.

Takmičenje ,,Ritam Evrope'' biće emitovano na Radio-televiziji Republike Srpske.

Valentina i Olja su ranije sarađivale i u okviru škole roka Rock Solid Birač.

Piše: M.V.