"Omladinski program"- Gosti: Magdalena Vesić, Stefan Mirković i Slobodanka Vitor iz KK "Miloš Delić" iz Bratunca

10.06.2020 Piše: urednik

U "Omladinskom programu" ugostili smo zanimljive goste. Mladi karatisti iz KK "Miloš Delić" za UPSMedia radio govorili su o treninzima koji su počeli 19. maja, dok je sekretar ovog kluba, Slobodanka Vitor, sve polaznike karatea obavijestila o novitetu koji se tiče proširivanja njihovog radnog prostora.

"Dva i po mjeseca nismo imali treninge zbog pojave korona virusa, a 19. maja smo počeli sa treninzima na otvorenom. Mnogo sam poželjela treninge, jer je karate postao moj život i svakodnevnica bez koje ne mogu da funkcionišem. Radujem se druženju sa ostalim karatistima i žejno iščekujem buduće turnire.", rekla je višenagrađivana mlada karatistkinja Magdalena.

Stefan Mirković proglašen je za sportistu godine opštine Bratunac za 2019. godinu, a o toj činjenici dao je nešto skromniji komentar.

"Drugovi i porodica me podržavaju u bavljenju ovim sportom. Kao i Magdalena, i ja jedva čekam takmičenja i turnire.", ističe Stefan Mirković.

Slobodanka Vitor, sekretar KK "Miloš Delić", najavljuje završetak radova na novoj sali za treninge:

"Nadamo se da ćemo u ovoj sedmici završiti radove na rekonstrukciji, tj renoviranju sale za treninge. Ostalo je još samo nekoliko završnih detalja, a najviše smo ponosni na nove svlačionice i kupatila koji su urađeni po najvišim standardima, što dalje govori da će ovaj sala biti jedna od najboljih u našoj regiji. Memorijalni turnir "Miloš Delić" trebalo bi da se održi u septembru, ali još uvijek je sve neizvjesno zbog trenutne situacije.", završava gospođa Vitor.

 

Piše: A.A.