ПУ ЗВОРНИК: У саобраћајној незгоди у Милићима четири лица повријеђен

12.06.2023 Piše: urednik

На магистралном путу Зворник - Власеница, у мјесту Милићи, 10.06.2023. године око 09,15 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су два лица задобила лакше, а два тешке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су извршили увиђај саобраћајне незгоде. У саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „Škoda - Fabia“ којим је управљало лице Б.К. и путничко моторно возило марке „Alfa Romeo” којим је управљало лице И.В. У Јавну здравствену установу Дом здравља Милићи су упућени возач и путник у возилу марке „Škoda - Fabia“, као и два путника из возила марке „Alfa Romeo”. Возачу Б.К. и путику у његовом возилу су констатоване лаке тјелесне повреде у ЈЗУ Дом здравља у Милићима, док су путницима из другог возила констатоване тешке тјелесне повреде у ЈЗУ Болница Зворник.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајавео, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање саобраћаја“.

 

 

                                                                                                                                                         ПОРТПАРОЛ

 

                                                                                                                                                    Данијела Маџаревић