Radovan Petković: Ima još karata za film ''Operacija Halijard''

17.10.2023 Piše: urednik
Radovan Petković

Gost našeg radio programa bio je Radovan Petković iz bratunačkog Doma kulture. Razgovarali smo o kulturnim aktuelnostima u Bratuncu, a posebno o projekciji filma ''Operacija Halijard'' koji možete pogledati sutra i prekosutra od 18:30. 

Film ''Operacija Halijard'' će praktično svoju premijeru za Republiku Srpsku imati u Bratuncu.

-U srijedu je prvo prikazivanje filma kod nas, a u Banja Luci je dan kasnije, kada je drugi termin u našem bioskopu. Drago nam je što naša publika ima priliku da vidi film svega nekoliko dana nakon što je to bilo moguće u Beogradu. Karata još ima, ali ne mnogo i one se mogu nabaviti na biletarnici Doma kulture po cijeni od 5 KM. Takođe, za naše najmlađe sugrađane pripremili smo film ''Ričard roda 2''. On će ići u terminu od 18:00 prije ''Operacije Halijard'' - rekao je naš gost.

Tema razgovora bile su i nedavno završene aktivnosti, kao i planovi.

-Imali smo u prethodnom periodu ''Duhovne večeri'' i ''Dane ćirilice''. Te dvije manifestacije su se preklapale i zaista mnogo toga kvalitetnog smo mogli da vidimo. Evo i prije nekoliko dana je bio čuveni profesor Milo Lompar i velika je stvar što je jedan takav autoritet održao predavanje u opštini Bratunac. Veliku zahvalnost dugujemo ''Svetosavskoj omladinskoj zajednici'' i Udruženju ''Art'' kao i Opštini Bratunac. Zaista je velika stvar i što je načelnik ispratio praktično sve aktivnosti. Za naredni period pripremamo nove događaje, a ono što iščekujemo jeste odluka o projektu koji smo podnijeli ministarsvtu civilnih poslova, koji bi nam omogućio nabavku projketora za stalne projekcije filmova u našem Domu kulture- naglasio je Radovan Petković.

Piše: M.V.