САРА ЋИРКОВИЋ У ПОХОДУ НА ВРХ ЕВРОПЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ МЛАДИХ

13.10.2021 Piše: urednik

Сара Ћирковић, боксерка из Братунца и чланица БК Обилић Зворник, учествоваће на Европском првенству за младе које почиње данас и траје до 23. октобра. Сара ће бити дио репрезентације Србије и покушаће да освоји нову медаљу, након сребра на ЕП за јуниорке крајем прошле године. Домаћин такмичења је Будва, а припремљене су и вриједне награде. Како је најављено, освајачи златних одличја зарадиће 6.000 долара, сребро ће бити награђено са 3.000, а обје бронзе са 1.500 амричких новчаница.

Сара Ћирковић је током године остварила значајне резултате трујумфима на Купу Нација, омладинској ,,Златној рукавици'', другим међународним турнирима и побједама над сениоркама у лигашким колима.

Током претходног периода талентована Братунчанка вриједно се припремала уз друге репрезентативце, међу њима и уз колегиницу из клуба Драгану Јовановић, а све под надзором тренера Мирка Ждрала.

Претходна АИБА И ЕУБЦ такмичења било је могуће гледати на Јутјуб каналу ових боксерских организација, па то ни сада не би требало бити изузетак.

Пише: М.В.