Servisne informacije za Bratunac i Srebrenicu za 5. maj

05.05.2021 Piše: urednik

Javni red i mir

Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik na području opštine Bratunac zabilježena je saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom, dok na području opštine Srebrenica nije bilo krivičnih djela, saobraćajnih nezgoda niti narušavanja javnog reda i mira.

Snabdijevanje električnom energijom

Na području opština Srebrenica i Bratunac nema planiranih isključenja struje.

Hitne službe

U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć tokom protekle noći zatražilo je 5 lica, a u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica 2 osobe.

Vatrogasne službe

Vatrogasci sa područja opštine Srebrenica imali su intervenciju gašenja požara niskog rastinja u mjestu Kragljivoda, dok vatrogasci sa područja opštine Bratunac nisu imali intervencija.

Vodovod

Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP „Polet“ Srebrenica za danas nisu planirani radovi, stanje je redovno, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hidrometeorološka stanica Srebrenica

Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je 16°C, relativna vlažnost vazduha je 42%, vjetar jugozapadni 2 m/s.

COVID-19

Na području opštine Srebrenica u izolaciji je 20 lica, od čega je 8 aktivnih slučajeva.

Na području opštine Bratunac pod nadzorom se nalazi 8 osoba, 1 osoba je na bolničkom liječenju, dok je 10 lica pozitivno na korona virus.