СПС Братунац: Саопштење за јавност

13.05.2024 Piše: urednik
sps

Поштовани грађани, чланови и симпатизери Социјалистичке партије Српске,

након напуштања Партије од стране одборника Десимира Вулића и Дарка Алексића и преласка у другу политичку организацију, предсједник Социјалистичке партије Српске, госп. Горан Селак, именовао је проф. др Владу Медаковића за повјереника општинског одбора СПС-а Братунац, као једног од оснивача Општинског одбора и досадашњег секретара ОО СПС Братунац.

Социјалистичка партија Српске, иако млада политичка Партија, заврјеђује пажњу јавности, прије свега јер смо парламентарна странка и у најтежем периоду смо опстали на политичкој сцени Републике Српске. Социјалистичка партија Српске је национално самосвјесна и социјално одговорна политичка организација, која има одговоре на многе изазове па тако и на турбулетну политичку сцену у општини Братунац.

Позивамо Вас да нам се придружите и да заједничким снагама рјешавамо сва важна питања и егзистенцијалне проблеме. Да удружени превазилазимо изазове како би обезбједили бољу и сигурнију будућност за нашу Општину, а коју можемо барем сачувати не продајући је за ситан новац.

Вјерујем да ћемо у наредном периоду оправдати повјерење које нам дајете.

 

Предсједник ОО СПС Братунац, проф.др Владо Медаковић