TRB zaključio važan ugovor u Saudijskoj Arabiji

07.02.2024 Piše: urednik
Foto: TRB Bratunac

Kompanija Tehnički remont Bratunac potpisala je danas u Rijadu ugovor sa holdingom "Saudi hemikal" iz Saudijske Arabije, a riječ je o realizaciji saradnje koja je dugo pripremana.

Većinski vlasnik TRB-a Slaven Ristić rekao je Srni da je riječ o transferu tehnologija zajedničke proizvodnje, te da ovaj ugovor ima veliki značaj za TRB, jer predstavlja početak dugogodišnje saradnje, novih mogućnosti i planova sa ovom saudijskom kompanijom.

Ristić je naglasio da je riječ o višemilionskom poslu, te da su u TRB-u veoma ponosni što je saudijska kompanija odlučila da im ukaže povjerenje.

- Njihovi testovi su zaista bili zahtjevni. Oni su dugo birali partnera za ovaj projekat i veoma ozbiljno analizirali brojne komapnije, a izabrali nas - rekao je Ristić.

On je dodao da je za TRB velika čast što je izabran kao strateški partner na ovom značajnom projektu sa prestižnim saudijskim holdingom.

- Činjenica da smo uspješno odgovorili na veoma zahtjevne analize naše tehnologije i proizvoda jasno govori o visokom kvalitetu i pouzdanosti naših proizvoda - rekao je Ristić, dodajući da ovaj izbor potvrđuje sposobnost TRB-a da ispuni najstrože zahtjeve.

TRB i ove godine učestvuje na svejtskom sajmu odbrane u Saudijskoj Arabiji /World defense show/ od 4. do 8. februara, gdje će putem eksponata, video-materijala i kataloga ova kompanija prestaviti kompletan asortiman.

Na sajmu u Saudijskoj Arabiji predstaviće se više od 750 izlagača iz 65 zemalja.

Izvor: RTRS