У саобраћајној незгоди у Кушлату четири лица задобила повреде

27.09.2022 Piše: urednik
Policijaa

Преносимо саопштење ПУ Зворник.

На магистралном путу Зворник – Власеница, у мјесту Кушлат, 26.09.2022. године око 18,30 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су три лица задобила лаке, а једно тешке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су извршили увиђај саобраћајне незгоде. Током вршења увиђаја, од 18,20 до 21,10 часова је трајала потпуна обустава саобраћаја за сва возила. У саобраћајној незгоди су учествовали путничко возило марке „Opel Astra“ којим је управљало лице Н.Л. и путничко возило марке „Audi“ којим је управљало лице М.Г. Возачи наведених возила, као и путник у возилу марке „Audi“ су задобили лаке тјелесне повреде, док је сувозач у наведеном возилу М.Г. задобио тешке тјелесне повреде констатоване од стране дежурног доктора у Јавној здравственој установи Болница Зворник.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“ против возача Н.Л.

 

 

                                                                                                                                                                                           ПОРТПАРОЛ

 

                                                                                                                                                                                      Данијела Маџаревић