Vlasenica i sledeće godine na ruti poznate međunarodne biciklističke trke

10.11.2020 Piše: urednik

U Vlasenici su danas boravili Vladimir Kuvalja, direktor međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka i Saša Gajičić, generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije. Sa načelnikom ove opštine, Miroslavom Kraljevićem dogovoreno je da će se Vlasenica i sljedeće godine naći na ruti ove poznate međunarodne biciklističke trke.

„U planu je i naredne godine da sprovedemo sličnu manifestaciju, možda u još boljem obimu. Sport je najbolji ambasador kako naše zemlje, tako i naših gradova. Predstavaljamo sve ono što je vredno, što je dobro, predstavljamo omladini kako treba da razmišlja, da razvijaju nove ideje i mislim da je to sve jako dobro za naše društvo“., izjavio je Saša Gajičić generalni sekretar biciklističkog saveza Srbije.

Vladimir Kuvalja,  direktor međunarodne trke Beograd- Banja Luka dodao je: "Vlasenica će sigurno što se nas tiče biti nezaobilazna etapa trke Beograd-Banjaluka i ja se nadam da će saradnja trajati dugo."

„Možemo slobodno reći da događaj koji se zove biciklistička trka Beograd-Banjaluka i ova trka kroz Srbiju je nešto istorijsko kada je u pitanju povezivanje Republike Srpske i Srbije“., nadovezao se Miroslav Kraljević, načelnik opštine Vlasenica.