VLASENICA: KONFERENCIJA BEBA 2020.

22.07.2020 Piše: urednik

Dragi naši najmlađi sugrađani i poštovani roditelji!

Nećemo dozvoliti da ovaj ružni virus spriječi ono što je već postala tradicija u našem gradu. Opština Vlasenica, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta, a u saradnji sa Kulturnim centrom i Radio Vlasenicom, i ove godine organizuje Konferenciju beba. Svrha ove manifestacije je podrška natalitetu, rađanju djece i briga o porodici, a naš cilj je da Vlasenica bude grad u kome će se stvarati porodice, koje će ovdje ostajati i imati uslove za dobar život, u kome će biti mnoštvo sadržaja koji kod djece razvijaju pozitivne vrijednosti i stvaraju uslove za bezbrižno djetinjstvo.
Nažalost, ove godine nećemo se moći družiti uzmuziku, pjesmu i igru, ali ćemo moći da se družimo onlajn. A kako smo mi to zamislili? Roditelji djevojčica i dječaka rođenih u periodu od 29.7.2014. do 29.7.2020. treba da popune prijavni obrazac, fotografišu jedan crtež ili masku napravljenu za maskenbal, i pošalju na našu mejl adresu, a naš žiri će odabrati i nagraditi najbolje u obje kategorije.  Kako je uobičajeno, između mališana rođenih u periodu od 29.7.2018. do 29.7.2020. godine, prijavljenih na području naše opštine, izabraćemo i tročlano dječje Predsjedništvo koje će do sljedeće godine simbolično biti na čelu našeg grada, a koje će činiti: najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara.

Pozivamo roditelje da popune prijavni obrazac i pošalju elektronskim putem na mejl adresu redakcija@radiovlasenica.com i na taj način učestvuju na ovogodišnjoj Konferenciji beba.
Spisak prijavljenih mališana, kao i njihovih radova, biće objavljen na Info portalu Vlasenica 24 i Radio Vlasenici. Prijava traje od 22.7. do 28.7.2020. godine, u 00:00 časova, a proglašenje je planirano 29.7.2020. godine.
Opština je, uz pomoć sponzora, pripremila prigodne poklone, koje će novoizabranom tročlanom Predsjedništvu biti uručene u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka Opštinskog štaba za vanredne situacije.
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 056 733 003 ili na mejl redakcija@radiovlasenica.com.

Izvor: vlasenica24.info